Introverti a extroverti : jak spolu vycházet a vzájemně se doplňovat - Löhken, Sylvia (Grada, 2014)
Autorka, sama introvertka, radí, jak má člověk žít dle vlastního založení, jak využívat svých silných stránek a vyrovnat se s těmi slabšími. Introverti i extroverti mohou vzájemně spolupracovat a obohacovat se. Jen je třeba poznat sebe i své protějšky, vyhnout se zbytečnému stresu a zvolit správnou komunikaci.
Přeloženo z němčiny
Keywords: introverze; extraverze; interpersonální komunikace; spolupráce; introversion; extraversion; interpersonal communication; cooperation; příručky; handbooks, manuals, etc