Introverti a extroverti : jak spolu vycházet a vzájemně se doplňovat - Löhken, Sylvia (Grada, 2014)
Autorka, sama introvertka, radí, jak má člověk žít dle vlastního založení, jak využívat svých silných stránek a vyrovnat se s těmi slabšími. Introverti i extroverti mohou vzájemně spolupracovat a obohacovat se. Jen je třeba poznat sebe i své protějšky, vyhnout se zbytečnému stresu a zvolit správnou komunikaci.