Steve Jobs : zrození vizionáře - Schlender, Brent; Tetzeli, Rick (Grada Publishing, 2015)
Poutavě napsaná kniha, která mění zažitý způsob vnímání jedné z nejpůsobivějších osobností moderní historie.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: Jobs, Steven, -- 1955-2011; Apple Computer, Inc.; 20.-21. století; podnikatelé -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; manažeři -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; počítačový průmysl -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; businessmen -- United States -- 20th-21st centuries; executives -- United States -- 20th-21st centuries; computer industry -- United States -- 20th-21st centuries; biografie; biography