Sportovní výživa pro vegetariány a vegany - Großhauser, Mareike, 1975- (Grada Publishing, 2015)
Autorka, sportovní výživová specialistka, čtenářům vysvětluje výhody a nevýhody (ale i potenciální rizika) sportujících vegetariánů, radí, jak se udržet v kondici; doplněno recepty na vhodná a chutná vegetariánská a veganská jídla.
Přeloženo z němčiny
Keywords: sportovci; racionální výživa; vegetariánství; veganství; vegetariánská jídla; veganská jídla; sportsmen; nutrition; vegetarianism; veganism; vegetarian cookery; vegan meals; příručky; kuchařské recepty; handbooks, manuals, etc; cookbooks