George Herbert Mead: tělo, mysl a svět - Madzia, Roman, 1984- (Triton, 2014)
Monografie českého filozofa představuje myšlení amerického filozofa a sociologa G. H. Meada.
Keywords: Mead, George Herbert, -- 1863-1931; 19.-20. století; americká filozofie -- 19.-20. století; sociální psychologie -- Spojené státy americké -- 19.-20. století; American philosophy -- 19th-20th centuries; social psychology -- United States -- 19th-20th centuries; monografie; monographs