Tenkrát na Západě : český průvodce světovými westerny - Jordán, Karel, 1952- (Mladá fronta, 2011)
Publikace o historii a současnosti populárního filmového žánru.
Keywords: 20.-21. století; filmové westerny -- 20.-21. stol.; filmoví režiséři -- 20.-21. stol.; filmoví herci -- 20.-21. stol.; western films -- 20th-21st centuries; film directors -- 20th-21st centuries; film actors -- 20th-21st centuries; přehledy; medailony; surveys; biographical portraits