Vítězný únor 1948 : (vzpomínky) (Státní nakladatelství politické literatury, 1959)
Vzpomínkový sborník obsahuje 50 statí, v nichž čeští i slovenští političtí a odborářští pracovníci líčí boje proti machinacím buržoazie před únorem 1948 a průběh únorových dnů v jednotlivých krajích republiky, v městech i na venkově, v továrnách, na dolech, v redakcích, úřadech, na vysokých školách.