Extraction optimization in food engineering

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Tzia, Constantina., Liadakis, George.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, Inc., ©2003.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 128.
Subjects:
ISBN: 9780824756185
9780203912638
9780824741082
Physical Description: 1 online zdroj (x, 442 pages) : illustrations.

Cover

Table of contents

LEADER 02013cam a2200433 a 4500
001 84641
003 CZ ZlUTB
005 20241031132822.0
006 m o d
007 cr |n
008 040129s2003 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 84641  |d 84641 
020 |a 9780824756185  |q (ebook) 
020 |a 9780203912638 
020 |a 9780824741082 
035 |a (OCoLC)54108923  |z (OCoLC)53911023  |z (OCoLC)70791418  |z (OCoLC)171119318  |z (OCoLC)437067717  |z (OCoLC)503066057  |z (OCoLC)648137367  |z (OCoLC)663880883 
040 |a TEFOD  |b eng  |e pn  |c TEFOD  |d OCLCQ  |d TEFOD  |d BTCTA  |d EBLCP  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d N$T  |d YDXCP  |d IDEBK  |d OTZ  |d E7B  |d AU@  |d CRCPR  |d OCLCQ  |d IWA  |d LGG  |d DEBSZ 
245 0 0 |a Extraction optimization in food engineering  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Constantina Tzia, George Liadakis. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker, Inc.,  |c ©2003. 
300 |a 1 online zdroj (x, 442 pages) :  |b illustrations. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 128 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
590 |a CRC Press  |b FOODnetBASE 
650 0 |a Extraction (Chemistry) 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Tzia, Constantina. 
700 1 |a Liadakis, George. 
776 0 8 |i Print version:  |t Extraction optimization in food engineering.  |d New York : Marcel Dekker, Inc., ©2003  |z 0824741080  |w (DLC) 2003273538  |w (OCoLC)53180939 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 128. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780824756185  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ