Food additives

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Branen, Alfred Larry, 1945-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, 2002.
Edition: 2nd ed., rev. and expanded.
Series: Food science and technology ; 114.
Subjects:
ISBN: 9780824741709
9780824793432
Physical Description: 1 online zdroj (xv, 938 pages) : illustrations.

Cover

Table of contents

LEADER 01813cam a2200409 a 4500
001 84640
003 CZ ZlUTB
005 20241031132705.0
006 m o d
007 cr |n
008 040121s2002 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 84640  |d 84640 
020 |a 9780824741709  |q (ebook) 
020 |a 9780824793432 
035 |a (OCoLC)54058964  |z (OCoLC)70735604  |z (OCoLC)503063543  |z (OCoLC)559223792  |z (OCoLC)647306387 
040 |a TEFOD  |b eng  |e pn  |c TEFOD  |d OCLCQ  |d YDXCP  |d OCLCG  |d TEFOD  |d BTCTA  |d EBLCP  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d REDDC  |d E7B  |d MERUC  |d CRCPR  |d OCLCQ 
245 0 0 |a Food additives  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by A. Larry Branen [and others]. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c 2002. 
300 |a 1 online zdroj (xv, 938 pages) :  |b illustrations. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 114 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
590 |a CRC Press  |b FOODnetBASE 
650 0 |a Food additives. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Branen, Alfred Larry,  |d 1945- 
776 0 8 |i Print version:  |t Food additives.  |b 2nd ed., rev. and expanded.  |d New York : Marcel Dekker, 2002  |z 0824793439  |w (DLC) 2001053339  |w (OCoLC)48038094 
830 0 |a Food science and technology ;  |v 114. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780367800505  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ