Jde o to, aby o něco šlo : typograf Oldřich Hlavsa - Toman Tylová, Barbora, 1981- (Akropolis : UMPRUM, 2015)
Obsáhlá monografie souhrnně představuje dílo typografa a knižního grafika Oldřicha Hlavsy. V chronologickém sledu se zabývá jeho stěžejními tvůrčími počiny (spolupráce s časopisy, grafická úprava edičních řad, grafický design solitérních titulů).
Volné přílohy uloženy v kapse předsádky
V kartonovém pouzdru
Keywords: Hlavsa, Oldřich, -- 1909-1995; 20. století; typografové -- Česko -- 20. století; typografie -- Česko -- 20. století; grafický design -- Česko -- 20. století; knižní design -- Česko -- 20. století; typographers -- Czechia -- 20th century; typography -- Czechia -- 20th century; graphic design -- Czechia -- 20th century; book design -- Czechia -- 20th century; monografie; monographs