Jde o to, aby o něco šlo : typograf Oldřich Hlavsa - Toman Tylová, Barbora, 1981- (Akropolis : UMPRUM, 2015)
Obsáhlá monografie souhrnně představuje dílo typografa a knižního grafika Oldřicha Hlavsy. V chronologickém sledu se zabývá jeho stěžejními tvůrčími počiny (spolupráce s časopisy, grafická úprava edičních řad, grafický design solitérních titulů).