Management destinace cestovního ruchu - Nejdl, Karel, 1941- (Wolters Kluwer Česká republika, 2011)
Charakteristika pojmů cestovní ruch, destinace nebo destinační management, přehled prvků destinačního managementu, srovnání nynějšího stavu destinačního managementu v ČR se zahraničím.
Keywords: management cestovního ruchu; management destinací; tourism management; destination management; monografie; monographs