Bolest a regenerace v medicíně - Rokyta, Richard, 1938-; Höschl, Cyril, 1949- (Axonite CZ, 2015)
Je členěna na tři hlavní části: první obsahuje příspěvky zaměřené zejména na léčbu bolesti, druhá se věnuje převážně regenerativní medicíně a v závěrečné části jsou představeni jednotliví autoři. Mohutný záběr a sestava velmi různorodých autorů, povětšinou předních odborníků a všeobecně známých osobností, činí tuto knihu atraktivní pro všechny lékaře a mediky bez rozdílu zaměření. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Pod názvem: Česká lékařská akademie
Keywords: algeziologie; bolest; terapie bolesti; regenerační medicína; algesiology; pain; pain therapy; regenerative medicine; přednášky; články; sborníky konferencí; lectures; journal articles; proceedings of conferences