Psychologický slovník - Hartl, Pavel, 1934-2020; Hartlová, Helena, 1957- (Portál, 2015)
Slovník obsahuje výklad asi 11000 hesel z oblasti psychologie a příbuzných sociálních věd a základní informace o významných osobnostech světové psychologie.
Keywords: psychologie; oborová terminologie; psychology; terminology (professional); výkladové slovníky; terminologické slovníky; explanatory dictionaries; terminological dictionaries