Elektrotechnický obzor (SNTL, 1910)
Vědeckotechnický měsíčník pro obor silnoproudé elektrotechniky.
Změny podnázvu: Orgán Elektrotechického svazu československého , Týdeník Elektrotechnického svazu československéhoo
Text též cze, sla
Vydává: Ministerstvo strojírenství a elektrotechniky České republiky,Ministerstvo hutníctva, strojárstva a elektrotechniky Slovenskej republiky
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x64+4+4 s., 215/305
Po sloučením s čas. Elektrotechnik pokračuje čas. Elektro
Keywords: silnoproudá elektrotechnika; odborné časopisy