Elektrotechnik : Odborný časopis pro pracující v silnoproudé elektrotechnice (SNTL, 1946)
Odborný časopis pro pracující v silnoproudé elektrotechnice. Je určen technikům, mistrům, montérům a dělníkům.
Sloučením s: Elektrotechnický obzor - vzniklo: Elektro
Text též cze, sla
Vydává: Ministerstvo strojírenství a elektrotechniky České republiky,Ministerstvo hutníctva, strojárstva a elektrotechniky Slovenskej republiky
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x40+4+4x4+4 s., 215/305
Keywords: silnoproudá elektrotechnika; odborné časopisy