Euthyfrón ; Obrana Sókrata ; Kritón - Platón, 427 př. Kr.-347 př. Kr (OIKOYMENH, 2005)
Svazek obsahuje tři Platónova díla na témata, která se váží k Sókratově smrti.
Keywords: řecká antická filozofie; sociální etika -- starověké Řecko; zbožnost -- starověké Řecko; Greek philosophy (ancient); social ethics -- Greece; devotion -- Greece; dialogy; dialogues