Čína (Futura, 2000)
Základní zeměpisné, politicko-hospodářské, historické a kulturní údaje o Číně.
Zpracováno na základě materiálů nakladatelství Xin Xing, Peking
Keywords: Čína -- reálie; China -- description and travel; informační publikace; information publications