Teror ctnosti : o hranicích názorové svobody v Německu - Sarrazin, Thilo, 1945- (Academia, 2015)
Kapitoly věnované omezování názorové svobody v současném Německu.
Keywords: 21. století; veřejné mínění -- Německo -- 21. století; názory a postoje -- Německo -- 21. století; stereotypy -- Německo -- 21. století; konformismus -- Německo -- 21. století; politická korektnost -- Německo -- 21. století; svoboda projevu -- Německo -- 21. století; public opinion -- Germany -- 21st century; views and attitudes -- Germany -- 21st century; stereotypes -- Germany -- 21st century; conformity -- Germany -- 21st century; political correctness -- Germany -- 21st century; freedom of speech -- Germany -- 21st century; monografie; monographs