Veřejné zakázky pro veřejné výzkumné instituce - Eckert Nováková, Petra, 1986- (Academia, 2015)
Publikace se zabývá veřejnými zakázkami pro veřejné výzkumné instituce. V první části autorka popisuje veřejné zakázky a jejich zadávání, druhá část se zabývá pochybením veřejných zadavatelů a poslední část knihy tvoří přílohy a návrhy novelizace.
Obálkový podnázev: soubor zásad, postupů, práv a povinností veřejných výzkumných institucí jako veřejných zadavatelů veřejných zakázek podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů
Legislativa použitá v textu je platná k 1.1.2015
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: veřejné zakázky -- Česko; výběrová řízení -- Česko; public contracts -- Czechia; invitations to tender -- Czechia; monografie; monographs