Veřejné zakázky pro veřejné výzkumné instituce - Eckert Nováková, Petra, 1986- (Academia, 2015)
Publikace se zabývá veřejnými zakázkami pro veřejné výzkumné instituce. V první části autorka popisuje veřejné zakázky a jejich zadávání, druhá část se zabývá pochybením veřejných zadavatelů a poslední část knihy tvoří přílohy a návrhy novelizace.