Pracovní právo praktické - Porubiaková, Václava, 1966- (Academia, 2015)
Výklady zaměřené na nejrůznější problémy z oblasti pracovního práva a odpovědi na otázky týkající se pracovněprávních vztahů.
Legislativa použitá v textu je platná k 1.11.2015
Přehled právních předpisů
Keywords: pracovní právo -- Česko; pracovněprávní vztahy -- Česko; labor laws and legislation -- Czechia; labor-law relations -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc