Zaměstnanecké dílo dle autorského zákona ve veřejné výzkumné instituci - Merhautová, Marta, 1953- (Academia, 2015)
Shrnutí právní úpravy vztahující se k nakládání s autorskými díly zaměstnanců veřejných výzkumných institucí.
Legislativa použitá v textu je platná k 31.5.2015
Keywords: veřejné výzkumné instituce -- Česko; autorské právo -- Česko; zaměstnanci -- Česko; public research institutions -- Czechia; copyright -- Czechia; employees -- Czechia; monografie; monographs