Česko-německá srovnávací gramatika - Štícha, František, 1950- (Academia, 2015)
Vědecká publikace důsledně srovnává rovným dílem dva jazyky - češtinu a němčinu.
Keywords: němčina; čeština; komparativní mluvnice; German language; Czech language; comparative grammar; příručky; handbooks, manuals, etc