Vlci v rouše beránčím : jak odhalit skryté manipulátory a bránit se jim - Simon, George K., 1948- (Grada Publishing, 2015)
Americký klinický psycholog odhaluje svět manipulátorů, kteří se vyskytují v zaměstnání, ale klidně i v rodině. Mohou být našimi kolegy, šéfy, partnery i dětmi. Využívají našich slabých míst, vítězí nad námi a vypadají u toho dobře. Proto autor ukazuje nějčastější mocenské techniky manipulátorů, učí rozpoznávat taktiky manipulace i způsoby, jak se jim postavit - změnit pravidla interakce.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: manipulace (psychologie); agresivita; psychologie osobnosti; sociální interakce; manipulation (psychology); aggressiveness; psychology of personality; social interaction; populárně-naučné publikace; popular works