Základy kulturní antropologie - Soukup, Martin, 1977- (Pavel Mervart, 2015)
Nástin předmětu, metod a dějin sociokulturní antropologie. Představení antropologie jako integrální vědy o člověku, společnosti a kultuře.
Terminologické slovníky
Keywords: kulturní antropologie -- dějiny; dějiny antropologie; kulturní antropologie -- metodologie; cultural anthropology -- history; history of anthropology; cultural anthropology -- methodology; učební texty; educational texts