100 infekcí : (epidemiologie pro praxi) - Göpfertová, Dana, 1951-; Pazdiora, Petr, 1956- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2015)
Do stovky infekcí jsou vybrány a zahrnuty nákazy běžné v našich evropských podmínkách a další, které mají epidemiologický význam v ostatních podnebných pásmech a jsou nebo mohou k nám být pouze zavlečeny cizinci nebo osobami vracejícími se z pobytu v těchto oblastech. Nákazy jsou řazeny abecedně pro snadnost vyhledávání. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přehled právních předpisů
Keywords: infekční nemoci; epidemiologie; infectious diseases; epidemiology; kolektivní monografie; collective monographs