Geriatrická onkologie - Matějovská Kubešová, Hana, 1957-; Kiss, Igor, 1965- (Edice postgraduální medicíny, 2015)
Kniha má sloužit jako zdroj komplexních informací o starším nemocném s onkologickým onemocněním.