Daňový řád : s komentářem a judikaturou : podle stavu k 1.8.2015 - Matyášová, Lenka; Grossová, Marie (Leges, 2015)
Komentované znění daňového řádu na základě právního stavu k 1.8.2015.
Keywords: správa daní -- Česko; daňové řízení -- Česko; tax administration -- Czechia; tax procedure -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries