Lokální funkce kultury : teoreticko metodologická východiska evaluace kulturních služeb = Local functions of culture : theoretical-methodological resources for evaluation of cultural services - Hubáček, Ondřej, 1955-; Opletalová, Lenka, 1965-; Půtová, Barbora, 1985-; Soukup, Martin, 1977-; Soukup, Václav, 1957-; Žák, Josef, 1945- (Univerzita Karlova v Praze, Filozofická fakulta, 2015)
Návrh na zavedení systému hodnocení veřejných kulturních služeb. Studie byla provedena v Českém Krumlově, Blatné a Velkém Meziříčí. Porovnává potenciály jednotlivých měst a snaží se nalézt správná východiska.
Keywords: kultura; kulturní život; města; veřejné služby; evaluace; kultura a společnost -- Česko; culture; cultural life; cities and towns; public utilities; evaluation; culture and society -- Czechia; Český Krumlov (Česko); Blatná (Strakonice, Česko); Velké Meziříčí (Česko); Český Krumlov (Czechia); Blatná (Strakonice, Czechia); Velké Meziříčí (Czechia); kolektivní monografie; případové studie; collective monographs; case studies