Analýza plynů - Sokolov, Vasilij Andrejevič, 1900-1971 (Státní nakladatelství technické literatury, 1963)
Poznáváme, poprvé v naši literatuře uceleně, nové, dosud ne zcela běžné analytické metody, jež jsou rychlé, přesné, dokonale reprodukovatelné a snadno automatizovatelné
Přeloženo z ruštiny
1815 výt.
Keywords: chemická analýza; plyny; monografie