Tělo, duše a jejich spasení, aneb, Kapitoly o moci, nemoci a psychosomatice - Komárek, Stanislav, 1958 srpen 6.- (Academia, 2015)
Eseje našeho předního přírodovědce o psychosomatických procesech, moci i nemoci, o složitých sociálních vztazích a vazbách ve společnosti. Doplněné a rozšířené vydání knihy Spasení těla.
Keywords: zdraví a nemoc; moc -- sociální aspekty; sociální interakce -- zdravotní aspekty; psychosomatická onemocnění; veřejné zdraví; health and disease; power (social sciences) -- social aspects; social interaction -- health aspects; psychosomatic diseases; public health; eseje; essays