Technologie fyzické ochrany civilního letiště - Ščurek, Radomír, 1966-; Maršálek, Daniel, 1984- (Akademické nakladatelství CERM, 2014)
Publikace se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií.