Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur - Katz, Sandor Ellix, 1962- (Grada, 2015)
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Keywords: hygiena výživy; fermentace; fermentované potraviny -- terapeutické účinky; jídla; nutrition hygiene; fermentation; fermented food -- therapeutic effects; meals; populárně-naučné publikace; kuchařské recepty; popular works; cookbooks