Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur - Katz, Sandor Ellix, 1962- (Grada, 2015)
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.