Na konci bezstarostnosti : co nechceme slyšet o Evropě, národních zájmech a zahraniční politice - Fiala, Petr, 1964 září 1.- (Barrister & Principal, 2015)
Kritika současné zahraniční politiky České republiky a rady ohledně základního směřování české zahraniční politiky. Nechybějí ani bezpečnostní hrozby, kterým musí čelit současná evropská civilizace.
Keywords: 2001-2020; zahraniční politika -- Česko -- 2001-2020; zahraniční politika -- země Evropské unie -- 2001-2020; foreign policy -- Czechia -- 2001-2020; foreign policy -- European Union countries -- 2001-2020; Česko -- zahraniční vztahy -- 2001-2020; země Evropské unie -- zahraniční vztahy -- 2001-2020; Czechia -- foreign relations -- 2001-2020; European Union countries -- foreign relations -- 2001-2020; eseje; essays