Na konci bezstarostnosti : co nechceme slyšet o Evropě, národních zájmech a zahraniční politice - Fiala, Petr, 1964 září 1.- (Barrister & Principal, 2015)
Kritika současné zahraniční politiky České republiky a rady ohledně základního směřování české zahraniční politiky. Nechybějí ani bezpečnostní hrozby, kterým musí čelit současná evropská civilizace.