Diagnóza EBD - život s motýlími křídly : příběh Makulky - Svobodová, Jana, 1981- (VeRBuM, 2012)
Skutečný příběh malé holčičky trpící onemocněním Epidermolysis bullosa dysttrophic (EBD), česky zvanou nemoc motýlích křídel.
Keywords: Svobodová, Jana, -- 1981-; nemocné děti -- Česko; dystrofická epidermolysis bullosa; ill children -- Czechia; dystrophic epidermolysis bullosa; české příběhy; autobiografické příběhy; Czech stories; autobiographical stories