Marketingový audit a kontrola - Lyková, Jana (Grada, 2000)
Příručka shrnuje základní postupy auditorské činnosti, jež odhalují plnění stanovených marketingových cílů organizace.
Keywords: marketing; marketingový audit; kontrolní činnost; marketing audits; inspection; příručky; handbooks, manuals, etc