Estetické porozumění : eseje o filozofii, umění a kultuře - Scruton, Roger, 1944-2020 (Barrister & Principal, 2005)
Interdisciplinární eseje britského filozofa zkoumají některá témata z oblasti estetiky, uměnovědy i kultury.
Keywords: estetika; filozofie kultury; filozofie umění; aesthetics; philosophy of culture; philosophy of art; eseje; essays