Estetické porozumění : eseje o filozofii, umění a kultuře - Scruton, Roger, 1944-2020 (Studium (Barrister & Principal), 2005)
Interdisciplinární eseje britského filozofa zkoumají některá témata z oblasti estetiky, uměnovědy i kultury.