Předpoklady primární plavecké gramotnosti v raném věku - Nováková, Tereza (Karolinum, 2015)
Kniha je teoretickým zázemím pro korektní vedení pohybových aktivit dětí v raném věku ve vodním prostředí tak, aby byly pro dítě jednoznačným přínosem a zároveň stavěly základy jeho primární plavecké gramotnosti.