Povíš mi to? : hravé rozšiřování slovní zásoby - Stará, Ester, 1969- (Mladá fronta, 2015)
Děti se prostřednictvím rozmanitých konverzačních témat a netradičních úkolů učí utřídit si a zformulovat myšlenky, hrát si s jazykem a správně se vyjadřovat. Bohatě ilustrovaná kniha vybízí k mluvení i svou grafickou podobou. V závěru jsou zařazeny stručné poznámky, které rodiče procvičovanou problematikou provedou a poradí jim, jak s knihou správně pracovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.
V tiráži je Milan Starý uveden jako ilustrátor
Obsahuje QR kód ke stažení navazující aplikace Povíš mi to? Zvuky!
Keywords: čeština; slovní zásoba; řečové dovednosti; Czech language; vocabulary; speech ability; publikace pro děti; children's literature