Nemoc jako cesta - Dethlefsen, Thorwald, 1947-; Dahlke, Rüdiger, 1951- (Triton, 2011)
Nemoc jako důsledek duševního stavu jedince a výklad klinických obrazů jednotlivých nemocí.
Obsahuje rejstříky
Keywords: zdraví a nemoc; nemoci -- esoterické pojetí; psychoterapie; health and disease; diseases -- esoteric approach; psychotherapy; populárně-naučné publikace; popular works