Domácí sýry - Rubášová, Petra, 1970- (CPress, 2015)
Kuchařka sezamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční
Obsahuje rejstřík
Keywords: sýry; výroba sýrů; domácí výroba; jídla; sýrová jídla; cheese; cheesemaking; home labor; meals; cookery (cheese); příručky; kuchařské recepty; handbooks, manuals, etc; cookbooks