Zdravé nohy pro vaše dítě - Larsen, Christian, 1956-; Miescher, Bea, 1960-; Wickihalter, Gabi, 1966- (Poznání, 2009)
Kniha přináší poznatky z dvacetiletého výzkumu spirální dynamiky a její školy nohou. Říká, že základem zdravých a aktivních nohou je chůze naboso, vhodná obuv a cílevědomé cvičení. Představuje 32 zajímavých cviků na doma i ven, pro jednotlivce i skupiny, pro děti i rodiče. Nechybí doporučení, jak postupovat při výběru vhodné dětské obuvi.
Přeloženo z němčiny
Obálkový podnázev: správná pohybová inteligence nohou vašich dětí
Keywords: dolní končetiny; nemoci u dětí; nemoci dolních končetin; rehabilitační cvičení; lower extremities; diseases of children; lower extremity diseases; exercise therapy; příručky; handbooks, manuals, etc