Pojišťovnictví v globálním prostředí - Mesršmíd, Jaroslav (Kamil Mařík - Professional publishing, 2015)
Vztahy mezinárodních organizací k pojišťovnictví, dějiny světového pojišťovnictví, regulace pojišťovnictví na globální úrovni i v různých zemích světa.
Keywords: pojišťovnictví -- mezinárodní kontext; insurance -- international context; monografie; monographs