Historie a současnost sklářské tvorby na Zlínsku - Podzemná, Alena, 1941-; Stanický, Petr, 1975- (VeRBuM, 2010)
Publikace přibližuje dějiny sklářské tvorby na Valašsku, zabývá se vývojem zdejšího sklářského vzdělávání a sbírkou osvětlovacího skla v Muzeu regionu Valašsko ve Valašském Meziříčí.
Keywords: S. Reich & Co. (firma); 19.-20. století; dějiny sklářství -- Česko; sklárny -- Česko -- 19.-20. stol.; sklářské výrobky -- Česko; muzejní sbírky -- Česko; history of glass manufacture -- Czechia; glassworks -- Czechia -- 19th-20th centuries; glass products -- Czechia; museum collections -- Czechia; Valašsko (Česko); Valašské Meziříčí (Česko); Valašsko Region (Czechia); Valašské Meziříčí (Czechia); osvětlovací sklo; informační publikace; information publications