Pomůcky pro osoby se zdravotním postižením - Žižka, Zdeněk, 1963- (Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, 2012)
Publikace pro uživatele kompenzačních pomůcek i odbornou veřejnost poskytuje rady ohledně správného výběru pomůcek, včetně objednání, uhrazení a dodání. Zachycuje aktuální právní stav, který s touto problematikou souvisí.
4000 výt.
Keywords: zdravotní pomůcky; kompenzační pomůcky; osoby se zdravotním postižením; medical supplies; compensatory aids; people with disabilities; přehledy; surveys