Autenticita ve světě médií : televizní příběh - Malaníková, Hana, 1978- (Brkola, 2014)
Kniha je autorčinou osobní výpovědí o hledání metody či způsobu, jak zůstat sám sebou i ve světle televizních kamer. Na základě reflexe vlastní zkušenosti a studia odborné literatury se snaží popsat význam autenticity v prostředí masových médií.
Keywords: masmédia; televizní vysílání; veřejné vystupování; mediální komunikace; autenticita (filozofie); mass media; television broadcasting; public speaking; communication in mass media; authenticity (philosophy); monografie; monographs